Jarní polévka s růžičkovou kapustou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu očistíme, košťálky nastrouháme najemno, zbylé části přidáme. Očistíme pórek a nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji. Zalijeme 500 ml vody, přivedeme k varu a vložíme připravené růžičky kapusty. Vše vaříme do poloměkka, přidáme nudle a na mírném ohni dovaříme.
  • 2
    Osolíme a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.