Jarní polévka s růžičkovou kapustou
45 min.
Ingredience
- 50gramůPórek
- 500mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 20gramůOlej rostlinný
- 20gramůNudle vaječné
- 100gramůKapusta růžičková
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Růžičkovou kapustu očistíme, košťálky nastrouháme najemno, zbylé části přidáme. Očistíme pórek a nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji. Zalijeme 500 ml vody, přivedeme k varu a vložíme připravené růžičky kapusty. Vše vaříme do poloměkka, přidáme nudle a na mírném ohni dovaříme.
- 2Osolíme a ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.