Jarní salát

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
50 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opraný a osušený salát natrháme na menší kousky.
  • 2
    Oškrábanou karotku a oloupanou kedlubnu nastrouháme nahrubo.
  • 3
    přidáme jemně nasekané mladé lístky kedlubny a vojtěškové klíčky, promícháme ve velké skleněné nádobě a zalijeme sladkokyselou zálivkou připravenou z oleje, citronové šťávy, soli, pepře a cukru.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.