Jarní salát
15 min.
Ingredience
- 1kusSalát hlávkový
- 1kusKedlubna
- 4lžícePšeničné klíčky
- 0,3lžičkaSůl
- 4špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaOlej stolní
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 2kusyKarotka
- 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
50 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Opraný a osušený salát natrháme na menší kousky.
- 2Oškrábanou karotku a oloupanou kedlubnu nastrouháme nahrubo.
- 3přidáme jemně nasekané mladé lístky kedlubny a vojtěškové klíčky, promícháme ve velké skleněné nádobě a zalijeme sladkokyselou zálivkou připravenou z oleje, citronové šťávy, soli, pepře a cukru.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.