Jarní salát s rýží a zeleninou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté ředkvičky, rajčata, salát a okurku nakrájíme na kostičky a vsypeme do salátové mísy. Přidáme nadrobno nakrájený salám, promícháme a nakonec přidáme vařenou rýži.
  • 2
    Vše zalijeme zálivkou připravenou smícháním majonézy s bílým jogurtem. Salát osolíme, opepříme, promícháme a před podáváním necháme 2 hodiny v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.