Jarní salát se žampióny
20 min.
Ingredience
- 400gramůŽampiony - sterilované
- 200gramůChřest sterilovaný
- 50gramůPórek
- 100gramůPaprika červená
- 200gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme ocet, olej, sůl, drcený kmín a utřený česnek. Do směsi přimícháme sterilované žampióny, nakrájené na kousky. Žampióny ve směsi necháme uležet. Těstoviny uvaříme v 1 litru vody, zcedíme je a necháme vychladnout. Do studených těstovin vmícháme marinované žampióny, nasekaný pórek a kousky sterilovaného chřestu a lžičku papriky. Podáváme studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.