Jarní zeleninová kaše
80 min.
Ingredience
- 500gramůBrambory
- 150gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaKmín drcený
- 1špetkaSůl
- 50gramůJátra krůtí
- 300gramůKedlubna
- 300gramůKarotka
- 400gramůPórek
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté brambory vaříme asi 25 minut. Vedle v tlakovém hrnci vaříme svíčkovou s kmínem a 250 ml vody asi 30 minut. Potom k tomu přidáme játra a vaříme dalších 10 minut.
- 2Kedlubny a karotku nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. Uvařené maso nakrájíme na kostičky.
- 3Nakrájenou zeleninu uvaříme v tlakovém hrnce v masovém vývaru. Vše s masem rozmixujeme na kaši a přidáme i oloupané a prolisované brambory. Také vše smícháme.
- 4Po rozmrazení necháme kaši přejít varem se lžičkou másla nebo kukuřičného oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.