Jasmínové rizoto s cizrnou
40 min.
Ingredience
- 300gramůRýže jasmínová
- 100gramůCizrna
- 250gramůUzené maso vařené
- 50gramůHrášek mražený
- 100gramůCuketa
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
43 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
12 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži a cizrnu uvaříme doměkka. Omytou cuketu nakrájíme na kostičky, spaříme horkou vodou. Uzené maso a očištěné papriky nakrájíme na kostičky.
- 2Všechny suroviny promícháme, přidáme podušený hrášek, rizoto podle chuti osolíme, opepříme a nakonec zakapeme trochou oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.