Játra na benátský způsob
40 min.
Ingredience
- 900gramůJátra telecí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 30mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150mililitrůVíno bílé
- 50mililitrůKoňak Armaňak
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
13 mg
Cukr
240 mg
Postup přípravy
- 1Játra osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném másle s olejem.
- 2Přidáme pokrájenou cibuli, necháme chvíli smažit, poté podlijeme vínem a koňakem.
- 3Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.