Játra po moravsku
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 160gramůJátra vepřová
- 10gramůOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
286 mg
Cukr
873 mg
Postup přípravy
- 1Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omytá, na kousky nakrájená játra a dusíme doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci a necháme srazit.
- 2Hotový pokrm osolíme, okmínujeme a ozdobíme jemně nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.