Játra v alobalu s jablky

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté plátky jater osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.
  • 2
    Omytá jablka nakrájíme na plátky, zalijeme vínem, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.
  • 3
    Na alobal položíme játra, na ně navršíme podušená jablka, přelijeme vypečenou šťávou z jater a dobře zabalíme.
  • 4
    Zapečeme v troubě na mřížce nebo na plechu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.