Játra v alobalu s jablky
50 min.
Ingredience
- 240gramůJátra vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1šálekVíno bílé
- 1kusCitrony
- 140gramůJablka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté plátky jater osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.
- 2Omytá jablka nakrájíme na plátky, zalijeme vínem, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.
- 3Na alobal položíme játra, na ně navršíme podušená jablka, přelijeme vypečenou šťávou z jater a dobře zabalíme.
- 4Zapečeme v troubě na mřížce nebo na plechu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.