Játrová paštika s telecím masem

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
553 mg
Cukr
617 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso, telecí maso, játra a cibuli umeleme dvakrát na masovém strojku. Přimícháme sardelovou pastu, osolíme, opepříme, do smetany rozklepneme vejce, přisypeme mouku a rozšleháme. Přimícháme k masu nadrobno pokrájené žampiony a celou paštiku vyšleháme. Formu vysteleme plátky slaniny, naplníme paštikou, překryjeme alobalem, formu vložíme do většího hrnce s trochou vody a společně je vložíme do trouby. Ve vodní lázni pečeme 2 hodiny. Vodu kontrolujeme a občas dolijeme.
  • 2
    Paštiku necháme vychladnout a podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.