Játrová sekaná

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
182 mg
Cukr
545 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce 3 ks uvaříme, zchladíme a dáme stranou.
  • 2
    Umytá játra pomeleme na strojku na maso, přidáme vegetu, sůl, pepř, rozklepneme 3 ks syrových vajec, olej, na tenké plátky nakrájenou papriku, vylijeme smetanu a rukou pořádně promícháme.
  • 3
    Uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na větší kostky, přimícháme je k játrům, opatrně lžíci promícháme, vylijeme do sádlem vymazané formy srnčí hřbet a v předehřáté troubě pečeme přibližně 50 minut.
  • 4
    Upečenou sekanou dáme do ledničky, aby ztuhla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.