Jednoduchá paštika z telecích jater

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
40 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
725 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na nakrájené slanině a cibuli dusíme na kousky nakrájené vepřové maso a telecí játra doměkka. Vše potom rozemeleme na masovém strojku.
  • 2
    Do mleté směsi přidáme žloutek a strouhanku navlhčenou vínem. Osolíme a okořeníme paštikovým kořením. Třeme, až se paštika napění.
  • 3
    Paštikou naplníme čistou zavařovací láhev vymazanou sádlem. Láhev uzavřeme a paštiku vaříme v páře 90 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.