Jednoduchá rybí polévka
55 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1,25litryVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceKopr čerstvý
- 125gramůKrevety tygří - loupané
- 500gramůFilé rybí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme rajčata, cibuli, vodu a citronovou šťávu, zamícháme, přidáme pepř a sůl, přivedeme k varu a 20 minut vaříme na mírném ohni.
- 2Kousky ryby přidáme a vaříme do okamžiku, než se začne rozpadat. Vmícháme smetanu, opepříme, osolíme, přidáme kopr a krevety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.