Jednohubky z okurky s medovo-broskvovým krémem
10 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 130gramůSýr Lučina - termizovaný
- 1kusBroskve
- 1hrnekVišně
- 0,5lžíceSirup Golden
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omytou salátovou okurku "hadovku" osušíme a nakrájíme na 8-10 plátků asi 2cm vysoké. Čerstvé višně se stopkou omyjeme.
- 2Do mixéru dáme přírodní Lučinu, na kousky pokrájenou oloupanou broskev, zlatý sirup a směs rozmixujeme na konzistenci krému. Krém vložíme do cukrářského sáčku se širší hubičkou.
- 3Plátky okurky poklademe na tácek, na každý plátek nastříkáme kopeček krému. Každou jednohubku ozdobíme višní a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.