Jehně kapama

120 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
41 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso naporcujeme na plátky a orestujeme na másle ze všech stran. Přidáme rozkrájená rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme skořicí a nakonec podlijeme vodou. Vaříme 1 a 1/2 hodiny na mírném ohni zakryté, občas zamícháme.
  • 2
    Když je maso měkké, dochutíme trochou cukru a servírujeme plátky masa, přelité sosem, nejlépe s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.