Jehně s nádivkou
45 min.
Ingredience
- 60dekagramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 1200gramůJehněčí maso
- Nádivka
- 3kusyVejce slepičí
- 3kusyRohlíky bílé
- 250mililitrůMléko polotučné
- 60gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 20gramůPetržel - nať
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1335 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
120 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Nádivka: Rozpuštěné máslo vlijeme do mléka, přidáme žloutky a rozšleháme. Zalijeme nakrájené rohlíky, přisolíme, nemícháme. Po chvilce obrátíme (aby vše nasáklo), zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.
- 2Do hrudi uděláme kapsu, kterou naplníme nádivkou, zašijeme, osolíme a na másle upečeme do růžova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.