Jehněčí brzlíky zapečené s těstovinami

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
760 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brzlíky důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, na půl minuty vložíme do vroucí vody, aby se zatáhly.
  • 2
    Cibuli nakrájíme nadrobno, karotku nastrouháme nahrubo, sýr nastrouháme najemno.
  • 3
    V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, karotku, lehce orestujeme, přiložíme brzlíky, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a vývarem, vložíme pekáček do trouby a pečeme 20 minut.
  • 4
    Pekáček vyndáme, pokrm v pekáčku posypeme plátky žampionů, po celé ploše rozprostřeme vařené těstoviny, zalijeme bešamelem, zasypeme parmezánem a vrátíme zpátky do trouby. Zapékáme 10 až 15 minut, kdy by měl být povrch jemně nazlátlý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.