Jehněčí bůček na rajčatech
75 min.
Ingredience
- 1kilogramJehněčí žebírka
- 80mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůMáslo čerstvé
- 300gramůRajčata
- 2kusyBobkový list
- 7gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
71 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
874 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na 6 porcí a pokapeme citronovou šťávou. Zprudka opečeme na rozpáleném másle, přidáme rozpůlená rajčata, bobkový list, osolíme, opepříme a necháme 30 minut dusit na mírném ohni, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.