Jehněčí čevabčiči
35 min.
Ingredience
- 800gramůJehněčí maso
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 50gramůHořčice
- 200gramůCibule
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 30gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Jehněčí maso očistíme, nakrájíme na kostky a jemně umeleme, osolíme, opepříme, dobře prohněteme a z masa vyválíme přibližně 5 cm dlouhé válečky, které obalíme v mouce. Tuk rozpustíme na pánvi a čevabčiči smažíme po všech stranách.
- 2Podáváme s drobně pokrájenou cibulí a hořčicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.