Jehněčí čína
40 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kýta
- 1decilitrVíno tokajské
- 1decilitrOlej rostlinný
- 2lžíceSójová omáčka
- 1lžíceGlutasol
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaKari
- 1lžíceChilli omáčka
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
48 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
66 mg
Vápník
15 mg
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
- 2Osolíme, okořeníme a zalijeme vínem a sojovou omáčkou.
- 3Krátce podusíme a dochutíme chilli omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.