Jehněčí guláš s rajčaty a paprikami

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
25 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a opečeme je po všech stranách. Maso vyjmeme.
  • 2
    V tuku po opékání osmažíme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli a když se voda ze zeleniny odpaří, přisypeme mouku a opražíme ji. Zalijeme vývarem, přidáme mletou papriku, sůl a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Přidáme na kroužky nakrájené papriky zbavené semen a dále dusíme. Asi po 15 minutách přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut.
  • 4
    Při podávání pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.