Jehněčí hřbet na smetaně

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
43 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
382 mg
Cukr
495 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné maso nakrájíme na porce, žampiony na plátky, ve smetaně rozmícháme trochu mouky.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj porce masa, posypeme solí, pepřem, podlijeme vývarem a vložíme do trouby. Pečeme při střední teplotě 90 minut. Maso občas potíráme vypečeným tukem a podle potřeby podléváme vývarem. Půl hodiny před koncem pečení přisypeme k masu žampiony, přilijeme smetanu s moukou a dopečeme.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.