Jehněčí játra

40 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
908 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
82 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra dobře opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme.
  • 2
    Poté obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Osmažená játra osolíme a opepříme cayenským pepřem.
  • 3
    Servírujeme posypané smaženou cibulkou a nasekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 7. 6. 2016
Jehněčí játra
Skvělý,rychlý a jednoduchý recept.To že to 😉 jsou játra jehněčí není vůbec poznat .