Jehněčí játra
40 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 500gramůJátra jehněčí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř cayenský
- 6gramůPetržel - nať
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 300mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
908 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
82 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Játra dobře opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme.
- 2Poté obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Osmažená játra osolíme a opepříme cayenským pepřem.
- 3Servírujeme posypané smaženou cibulkou a nasekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 7. 6. 2016
Jehněčí játra
Skvělý,rychlý a jednoduchý recept.To že to 😉
jsou játra jehněčí není vůbec poznat .