Jehněčí kotletky na rozmarýnu

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
37 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
119 mg
Cukr
91 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kotletek odřízneme maso tak, abychom obnažili špičku kosti. Do mísy dáme citronovou šťávu, olej, citronový pepř, rozetřený česnek a rozšleháme, aby se vše spojilo. Do mísy dáme snítky rozmarýnu a na ně položíme kotletky.
  • 2
    Necháme hodinu marinovat a jednou obrátíme.
  • 3
    Kotletky vyndáme z marinády a kolem každé kosti obtočíme kousek staniolu, aby se nespálila.
  • 4
    Na rošt dáme snítky rozmarýnu a na ně kotletky a grilujeme 15 minut, jednou obrátíme.
  • 5
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.