Jehněčí kotlety s citronovým sosem

95 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
534 mg
Cukr
847 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na másle osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme kopr a nakonec jehněčí plátky a asi 5 minut restujeme. Zalijeme 1 l vody a necháme 1 hodinu vařit na mírném ohni, dokud maso není měkké a voda téměř vyvařená. Po odstavení z plotny vmícháme vejce ušlehaná s citronovou šťávou. Servírujeme např. s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.