Jehněčí kotlety s husí paštikou
55 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kotlety
- 40gramůPaštika z husích jater
- 20mililitrůHovězí vývar základní
- 20gramůSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 400gramůBramborová kaše
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
43 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Jehněčí kotlety naklepeme, posypeme solí, pepřem a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Opečeme z obou stran dozlatova.
- 2Paštiku z husích jater trochu naředíme masovým vývarem a metlou vyšleháme. Vzniklou pastou potřeme kotlety po obou stranách, vrátíme do pánve na máslo, je-li potřeba, přidáme lžíci čerstvého másla a kotlety lehce orestujeme.
- 3Hotové kotlety podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.