Jehněčí kotlety s husí paštikou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
43 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kotlety naklepeme, posypeme solí, pepřem a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Opečeme z obou stran dozlatova.
  • 2
    Paštiku z husích jater trochu naředíme masovým vývarem a metlou vyšleháme. Vzniklou pastou potřeme kotlety po obou stranách, vrátíme do pánve na máslo, je-li potřeba, přidáme lžíci čerstvého másla a kotlety lehce orestujeme.
  • 3
    Hotové kotlety podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.