Jehněčí kotlety s kozím sýrem

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kotlety osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran dozlatova. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 2
    Mrkev, cuketu a ředkev nakrájíme na drobné hranolky, vložíme do výpeku v pánvi a 2 minuty restujeme. Zeleninu promícháme s rozdrobeným kozím sýrem, rozdělíme na talíře a navrch položíme jehněčí kotlety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.