Jehněčí kotlety s kozím sýrem
25 min.
Ingredience
- 800gramůJehněčí kotlety
- 150gramůMrkev kořen
- 150gramůCuketa
- 200gramůŘedkev
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 100gramůSýr kozí
- 30gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Jehněčí kotlety osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran dozlatova. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple.
- 2Mrkev, cuketu a ředkev nakrájíme na drobné hranolky, vložíme do výpeku v pánvi a 2 minuty restujeme. Zeleninu promícháme s rozdrobeným kozím sýrem, rozdělíme na talíře a navrch položíme jehněčí kotlety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.