Jehněčí kotlety s mátou a hráškem

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
818 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
63 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
588 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mátu opláchneme a rozsekáme na jemno, smícháme s olejem, octem. Do směsi namočíme maso, osolíme, opepříme, sýr nastrouháme na jemném struhadle.
  • 2
    Grilovací pánev rozpálíme, maso na ní ogrilujeme po dobu 4 minut z každé strany. Hrášek povaříme 4 minuty ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a rozmačkáme na kaši. Přimícháme smetanu a Parmezán.
  • 3
    Grilované maso servírujeme s hráškovým pyré.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.