Jehněčí kýta s fazolkami

110 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1761 kcal
Bílkoviny
140 g
Tuky
124 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, opepříme a potřeme sádlem. Dáme péct při 280 °C, doba pečení je 15 minut na 500 g váhy masa s kostí.
  • 2
    Jakmile maso na povrchu zezlátne, snížíme teplotu na 200 °C. Během pečení podléváme. Fazolové lusky omyjeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Vaříme 10 minut.
  • 3
    Pečenou kýtu servírujeme na vařených luscích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.