Jehněčí kýta s majoránkou na pivu

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
62 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
117 mg
Cukr
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso očistíme, zbavíme tuku a ze všech stran osmažíme na másle s olejem, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, přilijeme pivo. Směs zamícháme a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
  • 2
    Poté maso vyjmeme a držíme na teple. Výpek zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě. Omáčku chvilku povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.