Jehněčí kýta s medovou kůrkou

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
71 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
40 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a osušenou jehněčí kýtu osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na tuku. Podlijeme vodou a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vroucí vodou upečeme v troubě téměř doměkka.
  • 2
    Olej smícháme s medem a ochutíme jemně nasekanou čerstvou mátou. Směsí potřeme horkou pečeni a dopečeme dozlatova.
  • 3
    Kýtu podáváme horkou na nahřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.