Jehněčí kýta s petrželkou

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
54 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
242 mg
Vápník
27 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme doměkka.
  • 2
    K měkkému masu přidáme omytou, nadrobno nasekanou petrželku a ještě chvíli povaříme.
  • 3
    Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, vmícháme ji k masu a povaříme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami a dílky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.