Jehněčí maso se salátem a koprem

87 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
852 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
59 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso rozkrájíme na plátky, vložíme do vroucí vody a uvaříme, až je maso téměř měkké. Uvařené maso vyjmeme z vývaru, vývar odložíme. Cibulky nakrájíme nadrobno, salát opereme, rozebereme na listy a natrháme na kousky. Kopr nasekáme nadrobno. Vejce rozšleháme s citronovou šťávou.
  • 2
    Na oleji osmažíme uvařené maso z obou stran, přimícháme cibulky a chvilku smažíme. K masu poté přimícháme salát, kopr, pepř, sůl, zalijeme 600 ml vývaru a dusíme, až je maso měkké. Na závěr k masu zašleháme vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.