Jehněčí maso se zeleným hráškem

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
35 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
14 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a odblaněné jehněčí maso pokrájíme na kostky.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej a maso posypané sladkou paprikou orestujeme dozlatova.
  • 3
    Následně přilijeme opatrně horkou vodu, osolíme a vaříme pod pokličkou do doby, než bude maso poloměkké.
  • 4
    Pak přidáme čerstvý zelený hrášek, kostičky oloupaného rajčete a vše vaříme do změknutí.
  • 5
    V trošce vody rozmícháme dohladka mouku a pomalu zamícháme k vařenému hrášku s masem a dochutíme solí.
  • 6
    Jehněčí s hráškem servírujeme posypané s drobně pokrájenou zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.