Jehněčí maso v alobalu
65 min.
Ingredience
- 800gramůJehněčí kýta
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMajoránka
- 120gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
55 g
Vláknina
36 mg
Cukr
40 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, vykostíme a zbavíme loje. Nakrájíme je na větší kostky, vložíme do hrnce, osolíme, okořeníme a přilijeme rozpuštěné máslo smíchané s citronovou šťávou. Promícháme a necháme asi 2 hodiny uležet.
- 2Alobal rozdělíme na čtverečky a do každého zabalíme asi 7 kousků masa. Vložíme do pekáče a pečeme ve středně horké troubě.
- 3Podáváme na alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.