Jehněčí maso v alobalu

65 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
55 g
Vláknina
36 mg
Cukr
40 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, vykostíme a zbavíme loje. Nakrájíme je na větší kostky, vložíme do hrnce, osolíme, okořeníme a přilijeme rozpuštěné máslo smíchané s citronovou šťávou. Promícháme a necháme asi 2 hodiny uležet.
  • 2
    Alobal rozdělíme na čtverečky a do každého zabalíme asi 7 kousků masa. Vložíme do pekáče a pečeme ve středně horké troubě.
  • 3
    Podáváme na alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.