Jehněčí na chilli

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostky pokrájíme maso a dáme do skleněné mísy. V jiné míse smícháme sójovou omáčku, omáčku hoisin, česnek, zázvor a směs nalijeme na maso a promícháme.
  • 2
    Necháme marinovat 20 minut.
  • 3
    Rozehřejeme olej v předehřátém woku a osmahneme maso. Přidáme pokrájenou cibuli a fenykl a smažíme 2 minuty. Vmícháme vodu, přikryjeme pokličkou a povaříme 3 minuty.
  • 4
    Do pánvičky dáme pokrájenou chilli papričku, rýžový vinný ocet, třtinový cukr, podzemnicový olej a sezamový olej. Povaříme vše 4 minuty, vznikne nám omáčka.
  • 5
    Maso dáme na servírovací mísu, zalijeme lehce omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.