Jehněčí na houbách

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté přední jehněčí maso i s kostmi nasekáme na kousky, znovu omyjeme a po všech stranách osmažíme na oleji.
  • 2
    Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji dorůžova a vmícháme rajčatový protlak, trochu vody, osolíme a zvolna dusíme pod pokličkou.
  • 3
    K téměř měkkému masu vmícháme očištěné, na plátky nakrájené houby a dusíme dál. Po chvíli přidáme mouku rozetřenou s máslem a dusíme do úplného změknutí masa.
  • 4
    Před podáváním pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.