Jehněčí nudličky s česnekem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
44 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
530 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na nudličky, přidáme 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci oleje, víno, špetku soli, dobře promícháme, zakryjeme a necháme 30 minut uležet.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme zbytek oleje, přidáme utřený česnek a marinované maso a osmahneme ze všech stran. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pak přidáme nakrájenou cibuli, 2 lžíce sójové omáčky a dusíme ještě 3 minuty. Nakonec dle chuti dosolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.