Jehněčí plec na paprice
55 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 200gramůJehněčí plec
- 200gramůHrášek mražený
- 20gramůOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžícePetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
60 g
Postup přípravy
- 1Plec nakrájíme na středně velké kostky a na oleji orestujeme po obou stranách. Poté maso vyjmeme na mísu a na oleji osmažíme cibuli, kterou jsme nakrájeli na kostičky, přimícháme mletou papriku, rychle promícháme a podlijeme vodou. Přidáme odložené maso a pod poklicí dusíme.
- 2Když je maso téměř měkké, vsypeme hrášek, posekanou petrželovou nať a dusíme, až je maso měkké. Hned podáváme, nejlépe s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.