Jehněčí plec na paprice

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plec nakrájíme na středně velké kostky a na oleji orestujeme po obou stranách. Poté maso vyjmeme na mísu a na oleji osmažíme cibuli, kterou jsme nakrájeli na kostičky, přimícháme mletou papriku, rychle promícháme a podlijeme vodou. Přidáme odložené maso a pod poklicí dusíme.
  • 2
    Když je maso téměř měkké, vsypeme hrášek, posekanou petrželovou nať a dusíme, až je maso měkké. Hned podáváme, nejlépe s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.