Jehněčí pljeskanice
65 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůJehněčí maso mleté
- 2kusyČesnek
- 0,5decilitrOlej slunečnicový
- 0,5lžíceSůl
- 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
48 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
935 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Jehněčí mleté maso dobře promícháme s rozmačkaným česnekem, solí, pepřem a drobně nakrájenou cibulí.
- 2Maso dáme na půl hodiny odležet do chladničky, pak z něj vytvarujeme středně velké placky.
- 3Pljeskanice usmažíme na pánvi v rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.