Jehněčí po čínsku
20 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí maso
- 100gramůOlej arašídový (podzemnicový)
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 2gramyAnýz mletý
- 100mililitrůVíno rýžové čínské
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceCukr krupice
- 2gramyKoření pěti vůní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
40 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
272 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší nudličky.
- 2Ve woku rozpálíme olej a maso zprudka opečeme. Osolíme, přidáme koření, zalijeme vínem se sójovou omáčkou a cukrem. Krátce podusíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.