Jehněčí po pastýřsku
105 min.
Ingredience
- 1kilogramJehněčí maso
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůMáslo čerstvé
- 500gramůJogurt bílý
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
59 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
24 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso potřeme solí, pepřem a máslem. Poté vložíme na pekáč, podlijeme vodou a na 180 stupňů do trouby. Mezitím si připravíme jogurtovou zálivku. Tu si vytvoříme z jogurtu, vajíčka a mouky. Vše smícháme.
- 2Jakmile je maso hotové, zálivkou ho potřeme a vrátíme ještě na deset minut do trouby, aby se jogurt zapekl do masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.