Jehněčí polévka s jogurtem

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
624 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuchyňsky upravíme maso, pokrájíme na menší kousky, dáme vařit do slané vody.
  • 2
    Jemně posekanou cibuli osmahneme, přidáme mouku, sůl, pepř a ještě chvilku smažíme. Poté jíšku naředíme studenou vodou a vlijeme do polévky. Rozmražený špenát vložíme do hotové polévky, necháme přejít varem, dochutíme podle potřeby a odstavíme.
  • 3
    Nakonec přidáme jogurt.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.