Jehněčí polévka s jogurtem
100 min.
Ingredience
- 500gramůJehněčí maso
- 1,5litryVoda pitná
- 250gramůŠpenát mražený
- 60gramůTuk
- 100gramůCibule
- 30gramůMouka pšeničná hladká
- 3gramySůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 100gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
624 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kuchyňsky upravíme maso, pokrájíme na menší kousky, dáme vařit do slané vody.
- 2Jemně posekanou cibuli osmahneme, přidáme mouku, sůl, pepř a ještě chvilku smažíme. Poté jíšku naředíme studenou vodou a vlijeme do polévky. Rozmražený špenát vložíme do hotové polévky, necháme přejít varem, dochutíme podle potřeby a odstavíme.
- 3Nakonec přidáme jogurt.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.