Jehněčí ražniči
45 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 150gramůRajčata
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 50gramůSlanina vepřová
- 400gramůJátra jehněčí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, rajčata a žampiony očistíme a rozčtvrtíme. Maso pokrájíme na kostky. Slaninu stočíme do ruliček. Vše napícháme střídavě na špízovací jehly. Špízy osolíme, opepříme a potřeme rozpuštěným máslem.
- 2Grilujeme 10 minut, v polovině času otočíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.