Jehněčí s kůrčičkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
20 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V nekovové míse smícháme hořčici, lžíci oleje, cukr, mouku, sůl, pepř a křenovou omáčku. Vše promícháme. Maso obalíme ve směsi.
  • 2
    Hliníkovou fólii potřeme lehce olejem a důkladně do ní zabalíme maso. 30 minut opékáme na roštu a občas balíček obrátíme. Poté fólii rozbalíme, přelijeme šťávou z masa a ještě na fólii rozbalené pečeme 15 minut.
  • 3
    Maso vyndáme z fólie, položíme na talíř, pokrájíme na silnější plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.