Jehněčí s kůrčičkou
50 min.
Ingredience
- 2lžíceCukr třtinový
- 2lžíceHořčice
- 1lžíceOmáčka křenová
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 350gramůJehněčí krkovice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1,5lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
20 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V nekovové míse smícháme hořčici, lžíci oleje, cukr, mouku, sůl, pepř a křenovou omáčku. Vše promícháme. Maso obalíme ve směsi.
- 2Hliníkovou fólii potřeme lehce olejem a důkladně do ní zabalíme maso. 30 minut opékáme na roštu a občas balíček obrátíme. Poté fólii rozbalíme, přelijeme šťávou z masa a ještě na fólii rozbalené pečeme 15 minut.
- 3Maso vyndáme z fólie, položíme na talíř, pokrájíme na silnější plátky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.