Jehněčí s mladou cibulkou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
51 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso naporcujeme, vložíme do kastrolu a osmahneme na sádle.
  • 2
    Přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibulky, hladkou mouku, rajčatový protlak a mletou papriku. Zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a zvolna vaříme doměkka.
  • 3
    Zbylou cibulku nakrájíme na kousky dlouhé asi 4 cm, podusíme na másle a přidáme do pokrmu spolu s oloupanými, na dílky nakrájenými rajčaty. Mírně osladíme a při podávání ozdobíme každou porci nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.