Jehněčí s omáčkou česnekovou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
553 mg
Cukr
471 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kousky, v misce smícháme půl lžíce sezamového oleje, lžíci sójové omáčky, čínské rýžové víno a sečuánský pepř. Touto směsí polijeme maso, promícháme a necháme půl hodiny marinovat.
  • 2
    Rozehřejeme ve woku rostlinný olej a dáme smažit rozetřený česnek a maso i s marinádou. Smažíme 3 minuty. Přidáme rozčtvrcené vodní kaštany a pokrájenou papriku a minutu smažíme, přidáme zbývající sójovou omáčku, vinný ocet a promícháme. Přidáme sezamový olej a povaříme za neustálého míchání dvě minuty.
  • 3
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.