Jehněčí s omáčkou houbovou

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na nudličky pokrájíme maso. Rozehřejeme olej v předehřátém woku, přidáme jehněčí nudličky, pokrájený pórek, rozetřený česnek a smažíme 3 minuty za stálého míchání.
  • 2
    V misce smícháme Solamyl, čínské rýžové víno, sójovou omáčku, vodu a chilli omáčku. Vznikne nám omáčka.
  • 3
    Do woku přidáme pokrájené žampiony a minutu smažíme. Vmícháme připravenou omáčku a povaříme cca 3 minuty.
  • 4
    Zastříkneme sezamovým olejem a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.