Jehněčí s worcestrem a kořením

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
792 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
50 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zavážeme do rolády, vetřeme do něho sůl a pepř, na oleji rychle opečeme a vložíme do pekáče.
  • 2
    Tam maso obložíme nakrájenou zeleninou, nasekanou mátou, pokapeme horkým tukem, podlijeme bujonem a pečeme na 220 stupňů C asi jednu hodinu do červena. Pak ho necháme deset minut odpočinout. Výpek přecedíme, přidáme worcester, moučku, 50 ml studené vody a smetanu. Směs promícháme a jednu minutu povaříme.
  • 3
    Maso podáváme s omáčkou a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.