Jehněčí špízy v kořeněné marinádě

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
37 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
417 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso očistíme, zbavíme tuku a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na jemno, bylinky nasekáme nadrobno, bobkové listy rozdrtíme. V míse promícháme suroviny na marinádu, přidáme maso a pečlivě promícháme. Pod fólií necháme maso alespoň 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Marinované maso napícháme na jehly, položíme na plech vyložený pečicím papírem a ve středně vyhřáté troubě zapékáme zhruba 12 minut ze všech stran. Během pečení obracíme a potíráme zbývající marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.